DienstenDiensten

Wat wij doen

Bent u op zoek naar een website, met alles wat daar bij hoort, software of advies, wij kunnen de volgende diensten voor u realiseren.

Websites

Wij zijn uw partner als het gaat om uw website en alles wat daar bij hoort.

Reclame

Een goede reclame draagt bij aan uw naamsbekendheid en herkenbaarheid.

Hosting

De hosting van uw website of software kunnen wij voor u verzorgen.

Huisstijl

Wij maken voor u een huisstijl die bij u of uw bedrijf past.

Software

Bedrijfssoftware ontwikkelen wij, samen met u, op maat.

Advies

Heeft u een projectleider of software architect nodig?

Een goede website trekt potentiële nieuwe klanten. Uw doel is immers dat een bezoeker van uw website interesse krijgen in uw onderneming en producten en diensten gaat afnemen. Yoomn ontwikkelt samen met u een website die hieraan voldoet.

Voordelen van een website op maat:

  • Geheel volgens uw eigen wensen
  • In uw eigen huisstijl
  • Unieke website

WEBSITES

Wij creeren een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van uw website.

  • computer 100% responsive
  • laptop 100% responsive
  • tablet 100% responsive
  • smartfone 100% responsive

Search Engine Optimization

Uiteraard wilt u dat uw website goed gevonden wordt door Google. Search Engine Optimization (SEO) ook wel zoekmachineoptimalisatie is bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Samen met u bepalen wij welke trefwoorden en zoektermen belangrijk zijn voor uw onderneming. Yoomn houdt bij het bouwen van uw website rekening met uw belangrijkste trefwoorden en zorgt ervoor dat deze goed gevonden worden door de zoekmachines.

SEO

Promomateriaal

Promotiemateriaal zoals folders, flyers en posters ontwerpen wij in uw eigen huisstijl en dragen bij aan de naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw onderneming. Hierbij horen ook professionele foto’s en een bedrijfsfilm.

Andere wensen?

Heeft u andere wensen dan hierboven genoemd? Of wilt u door ons uw huidige huisstijl een frisse update laten geven? Wij zijn uw partner en creëren een passend resultaat.

RECLAME

Als wij uw website ontwikkelen of uw website is bij ons in beheer dan kunnen wij ook de webhosting verzorgen.

Wij werken samen met een hosting partner die alleen werkt met apparatuur van zeer hoge kwaliteit en voorzien zijn van diverse noodvoorzieningen.

HOSTING

U heeft maar één kans om een goede indruk achter te laten. Een goede en mooie huisstijl is hierin erg bepalend.

Bij uw huisstijl horen o.a.:

  Logo

  Kleurenschema

  Visitekaartjes

  Briefpapier

HUISSTIJL

Goede Software helpt u om de processen soepel te laten verlopen, snel en zonder fouten.
Wij kunnen, samen met u, de bedrijfsoftware ontwerpen en realiseren.
Ook zorgen wij ervoor dat deze software bij een gerenormeerd hostingbedrijf op een server wordt gezet zodat u de hardware niet in huis hoeft te halen.

SOFTWARE

Goed advies is goud waard. Vooral als het gaat om projectleiding en software architectuur.

Heeft u advies nodig over het leiden van projecten of software architectuur dan geeft Yoomn advies. Door tijdgebrek of onderbezetting heeft u een extra specialist nodig. Yoomn voert voor u de projectleiding uit of helpt met software architectuur.

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van project management, projectleiding en software architectuur krijgt u met Yoomn een ervaren projectleider of software architect in huis.

ADVIES